DEBAT: Hvad så hr. borgmester....

Peter Rasmussen, Dådyrvej, 4050 Skibby, bst.mdl DF i Frederikssund

....har du lykkeligt glemt sluse/dæmning mod oversvømmelser?

Hvor længe skal borgerne blive i det uvisse, kan de stole eller ej på at deres kommune arbejder for en løsning mod oversvømmelser, næste gang situationen melder sin ankomst?

Er det ikke på tide at kommunerne omkring Roskilde Fjord og Isefjorden indbyrdes etablerer et team, som konstruktivt arbejder på en dæmning med sluse, mellem Hundested og Rørvig "Korshage" som vil sikre Isefjorden og Roskilde fjord.

At anlægge en vej vil have en kæmpe fordel for Nykøbing Sj over Rørvig "Korshage" til Hundested. Så er det ikke alene kommunerne omkring Roskilde Fjord og Isefjorden men staten der kan træde til økonomisk.

Det er efterhånden en del år siden "Bodil" var på visit, men det er ikke længe siden trussels niveau bankede på dog for blev en trussel, det var nok til at udsatte borger var temmelig urolig og frustreret over at der ikke sker noget fra kommunens.

Skal borgerne forvente at Borgmesteren ikke har tænk sig at gøre noget eller er planerne udskudt til ubestemt tid så risikoen for oversvømmelser kan forekomme, uanset om der udlægges "watertubes eller ej" det er heller ikke en løsning i længden.

Publiceret 24 April 2019 10:24