Hver femte dansker drømmer om at leje en tropeø med hotel, kokke, og dykkerinstruktører og invitere familien og vennerne med

Hver femte dansker drømmer om at leje en tropeø med hotel, kokke, og dykkerinstruktører og invitere familien og vennerne med Arkivfoto

Danskernes drømme popper op i Kvickly

Vil du prøve noget sjovt – og måske ligefrem imponere dine tech-kyndige børn - så læg vejen forbi Kvickly Frederikssund torsdag mellem 15.30 og 18.30 i denne uge. Så kan du nemlig træde ind i en drøm med Augmented Reality og måske vinde penge til en drømmerejse.

Rigtig mange af os går og drømmer om den ultimative rejse eller den ekstra lange ferie. Og drømmene flyver ekstra højt, når vi forestiller os, at vi har masser af penge på lommen. I denne uge kan drømmene få vinger, for Eurojackpots pulje har rundet de 400 millioner. I udvalgte butikker og varehuse landet over vil imødekommende stewardesser tage imod og guide de handlende direkte til drømmeland – via Augmented Reality. Og de drømme, de handlende kan ’rejse ind i’, er ikke tilfældigt valgt:

”Vi har taget pulsen på danskernes feriedrømme og danskerne er meget enige om, hvad vi ønsker os allermest. Hvis vi kunne, ville vi holde ferie resten af livet, ” fortæller Rikke Grønborg Crown, der er Head of Branding & Campaigns hos Danske Lotteri Spil, og fortsætter:

”Vi bad godt tusind danskerne om at drømme med og svare på, hvad de vil gøre med de hundredvis af millioner, der er på spil i Eurojackpot.” Og lige efter ’holde ferie resten af livet’ følger drømme om skønne rejseaktiviteter med venner og familie. Fx at ’chartre et fly og rejse rundt til verdens syv vidundere med vennerne’ (20 %) eller at ’leje en tropeø med hotel, kokke, og dykkerinstruktører og invitere familien og vennerne med’ (20 %).

Augmented Reality gør drømme håndgribelige

Augmented Reality gør det muligt for alle at opleve, hvad de mange gode penge, der er på spil, kan bruges til. Mange drømmer i hverdagen om en ny carport og en ’ekstra løgring på sildemaden’.

Men nu kan du få forsmag på at lande med egen jet på en lækker ø eller betræde et af Verdens syv vidundere. Med AR-teknologi kan du, med din telefon i hånden, warpe dig ind i en drøm – eller den virkelighed en vinder af Eurojackpot kan opleve.

I denne uge kan du fra din Kvickly træde direkte ud på en hvid sandstrand på en Bounty-ø med høj sol, eller spadsere en tur på Den Kinesiske Mur - direkte via din smartphone. Og har du ikke en smartphone med, inviterer stewardesserne dig til at prøve drømmerejsen på deres mobil.

Og hvad så med dem, der ikke vinder de mange millioner? Varehuschef Kevin Handberg i Kvickly Frederikssund trøster gerne de kunder, der ikke snupper milliongevinsten med hjem. ”Hvem vil ikke gerne være millionær - jeg kan da godt se mulighederne i det. Ferie resten af livet, jo, jo. Men hvis du vil være sikker på et godt tilbud, så kom bare ind i butikken,” siger Kevin Handberg, der glæder sig over at Augmented Reality er nået til Kvickly Frederikssund. ”Og det vil da være sjovt, hvis det er én her i vores Kvickly, der løber med de 400 millioner, siger han og tilføjer kækt: ”For så skal der vel handles igennem.”

pressemeddelelse

Publiceret 24 April 2019 10:20