Flere læsere har fremhævet den hyggelige stemning i Gertrud som begrundelse for, hvorfor den burde vælges som Månedens Detailbutik. Og fredag formiddag modtog indehaver Rie Røndbjerg så blomster og et diplom som synligt bevis for, at Danske Bank og Lokalavisen var enige i dén vurdering.

Rie Røndbjerg modtog blomster og et diplom som synligt bevis på, at butikken Gertrud var blevet kåret til Månedens Detailbutik af Danske Bank og Lokalavisen. Hvem skal løbe med titlen i april?

Klar til ny runde: Hvem skal have prisen som Månedens Detailbutik i april?

Danske Bank og Lokalavisens sætter fokus på de mange gode detailbutikker i kommunen. Hvem skal løbe med hæderen og titlen 'Månedens Detailbutik' i april?

frederikssund Forslagene fra læserne er væltet ind i årets første måneder med bud på, hvem der skal have prisen som Månedens Detailbutik i Frederikssund Kommune.

Mange har været i spil, og adskillige af buddene har været særdeles velbegrundede.

Så selv om din yndlingsbutik måske ikke løb med hæderen i årets første tre måneder, er der ingen grund til at holde sig tilbage: Alle indstillinger er i spil, når dommerkomiteen i den kommende tid skal tage stilling til, hvem der skal løbe med denne måneds pris.

Det eneste, du skal gøre, at gå ind på Lokalavisen Frederikssunds Facebookside, og i kommentarfeltet til det øverste opslag skrive dit begrundede bud på månedens detailbutik.

Fakta om Månedens Detailbutik

Danske Bank og Lokalavisen Frederikssund kårer Månedens Detailbutik i årets første 11 måneder. Blandt de udvalgte butikker kårer vi Årets Detailbutik i december.

Månedens Detailbutik modtager diplom og hædrende omtale, mens Danske Bank giver en pengegave på 10.000 kroner til Årets Detailbutik.

Publiceret 23 April 2019 00:00