En glad Søren Waidtløv fra Jægerspris yderst til venstre efter kåringen som årets vinduespudser. Foto: Privat

En glad Søren Waidtløv fra Jægerspris yderst til venstre efter kåringen som årets vinduespudser. Foto: Privat

Selvsving ApS kåret til Årets Vinduespudser 2019

Vinduespudser Søren Waidtløw er med sit Jægerspris-firma Selvsving ApS netop kåret som årets vinduespudser

JÆGERSPRIS Cirkusbygningen var fyldt til bristepunktet, da håndværkerens prestigefyldte ”Oscar” statuette blev uddelt for 8. gang til årets håndværker.

For første gang blev det store awardshow afholdt over to aftener, da mere end 5.000 dygtige håndværkere dystede om 45 priser fordelt i 27 forskellige fagkategorier – bl.a. den nye Årets Håndværkerlærling pris, der støtter op om behovet for at tiltrække lærlinge og sikre morgendagens dygtige håndværkere.

Inde i Cirkusbygningen festede næsten 2.000 branchefolk fra hele landet med gallamiddag, prisuddeling og show. Felix Smith var vært og styrede slaget.

Det var med afsæt i pletfrie kundeanmeldelser og overbevisende håndværk, at Jægerspris-firmaet Selvsving ApS tog titlen som Årets Vinduespudser. Indehaver Søren Waidtløw var overrasket, men glad for den nye titel:

”Det er helt sindssygt. Jeg er jo bare en lille vinduespudser fra Jægerspris, men jeg har nogle gode gutter, som hjælper mig, og så opnår vi sammen noget så stort som det her. Det havde jeg simpelthen ikke troet”, fortæller Søren Waidtløw, der ser flere positive aspekter i sejrens stund:

”Vi har allerede rigtig mange kunder, men man kan bruge titlen til at vokse og sørge for, at jeg selv og mine ansatte har nok at lave, mens firmaet bliver endnu større med flere ansatte. Så trofæet her skal bruges til markedsføring, og så skal det hjem i blærerøvsskabet”, griner den stolte indehaver.

Selvsving ApS har været medlem af Anmeld Håndværker siden 2018 og nu allerede vundet den første titel i deres fagkategori.

Pressemeddelelse

Publiceret 17 April 2019 00:00