Flemming Andersen er ny formand for Lise A i Frederikssund. Pressefoto

Flemming Andersen er ny formand for Lise A i Frederikssund. Pressefoto

Socialdemokraterne vælger ny formand

Liste A i Frederikssund har fået ny formand

Frederikssund Socialdemokratiet i Frederikssund afholdt lørdag 16. marts generalforsamling på Elværket i Frederikssund. Og her fik partiet ny formand - nemlig Flemming Andersen.

Den afgående formand, Lars Jepsen, har siddet på posten siden 2016, men i forbindelse med hans genindtræden i Frederikssund Byråd ved årsskiftet, ønsker han at hellige sig det politiske arbejde, hvilket er svært, når man også skal finde tid til en organisatorisk post som partiformand.

"Jeg har virkelig nydt tiden som partiformand," siger Lars Jepsen, der nævner, at arbejdet som formand har gjort ham klogere på det organisatoriske - en viden og ekstra ballast som han nu tager med sig i det politiske arbejde i byrådet, skriver Socialdemokratiet i Frederikssund i en pressemeddelelse.

Enig beslutning

Bestyrelse indstillede Flemming Andersen til posten som formand. Han har allerede siddet i bestyrelsen i tre år, og han blev altså valgt. Den nye formand er 50 år, bosiddende i Slangerup og arbejder til daglig som faglig sekretær i Dansk Metal Hovedstaden.

Kapp

Publiceret 20 March 2019 00:00