Pompøs rock for alle pengene: 1.400 festede

Queen Machine sørgede for fuldt hus i Frederikssundhallen

Der var storladne ballader, tråd og attitude, da 1.400 publikummer havde noget nær årets fest på Kalvøen.

Uagtet, at Queen Machine "kun" er et kopiband, leverede de varen i en sådan grad, at der bliver noget at leve op til for Dizzy Mizz Lizzy og co., hvis de skal overgå det fra Vikingescenen til årets Frederikssund Festival.

Frederikssund var sidste stop på bandets landsdækkende turne, der har budt på det ene fulde hus efter det andet - og blandt andet en optræden på Smukfest i Skanderborg.

Publiceret 18 March 2019 04:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.