Klar til ny runde: Hvem skal have prisen som Månedens Detailbutik i marts

Falkensten Vin og Venslev Høkeren blev de første vindere af Danske Bank og Lokalavisens pris, der skal sætte fokus på de mange gode detailbutikker i kommunen. Hvem skal løbe med hæderen i marts?

frederikssund Forslagene fra læserne er væltet ind i både januar og februar med bud på, hvem der skal have prisen som Månedens Detailbutik i Frederikssund Kommune.

Mange har været i spil, og adskillige af buddene har været særdeles velbegrundede.

Så selv om din yndlingsbutik måske ikke løb med hæderen i årets første to måneder, er der ingen grund til at holde sig tilbage: Alle indstillinger er i spil, når dommerkomiteen i den kommende tid skal tage stilling til, hvem der skal løbe med denne måneds pris.

Det eneste, du skal gøre, at klikke på dette link, og i kommentarfeltet til det øverste opslag på siden skrive dit begrundede bud på månedens detailbutik.

Fakta om Månedens Detailbutik

Danske Bank og Lokalavisen Frederikssund kårer Månedens Detailbutik i årets første 11 måneder. Blandt de udvalgte butikker kårer vi Årets Detailbutik i december. Månedens Detailbutik modtager diplom og hædrende omtale, mens Danske Bank giver en pengegave på 10.000 kroner til Årets Detailbutik.

Du kan anbefale alle detailbutikker i Frederikssund Kommune på Lokalavisens Facebookside. Skriv en kort anmeldelse om hvorfor netop din favoritbutik skal udvælges til Månedens Detailbutik. Kriterierne er; god service, smilende personale, bedste udsmykning og produkter af god kvalitet.

Et dommerpanel bestående af Danske Banks filialdirektør Jesper Fini Kuhre, Lokalavisens salgschef Peter Darum samt Søren Bryde fra Jægerspris Netværk vil udvælge Månedens Detailbutik på baggrund af jeres anbefalinger.

Publiceret 18 March 2019 00:00