Interessen var stor, da Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund havde inviteret til temaaften i Bymidten. Foto: Skibby Aktive

Interessen var stor, da Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund havde inviteret til temaaften i Bymidten. Foto: Skibby Aktive

Temaaften i Skibby: Stor interesse for bro og nye boliger

Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund havde inviteret til temaaften med status på bro- og boligprojekter

SKIBBY Nysgerrige var mødt talstærkt op, da Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund bød indenfor i Bymidten til temaaften, hvor man blandt andet kunne høre mere om status på broarbejdet.

Projektchef Henrik Vincentsen fortalte blandt andet hvilken effekt den ny infrastruktur ville have på Hornsherred.

"Kronprinsesse Marys Bro vil bringe Hornsherred tættere på hovedstadsområdet – ikke mindst nu, hvor Vejdirektoratet skal i gang med at opdatere VVM-undersøgelsen og anlægsloven for Frederikssundsmotorvejens 3. etape,” lød det blandt andet fra Henrik Vincentsen.

Anne Hansen og direktør Claus K. Hansen fra Klimahuse A/S var også til stede. De fortalte mere om projektet Skibby Bakke, som er et 106.000 m2 stort område i udkanten af Skibby men alligevel tæt på Bymidten, børnehus og skole, hvor der bliver plads til ca. 100 boliger, primært som ejerboliger.

mass

Publiceret 21 February 2019 00:00

SENESTE TV