Arkivfoto

Arkivfoto

Tyveri fra byggeplads ved højlys dag

SKIBBY Søndag mellem klokken 15.00 og 15.30 blev en mand observeret på en byggeplads på Hovedgaden i Skibby, hvor han var begyndt at pakke bjælker ind i sin bil.

Et vidne fra det nærliggende supermarked havde kontaktet manden, som sagde, at han havde en aftale med en på stedet om at hente bjælkerne samt diverse andre genstande.

Vidnet kontaktede derefter en medarbejder fra enterprisevirksomheden, som ikke kunne bekræfte, at en sådan aftale forelå – i mellemtiden var manden dog kørt fra stedet igen.

Manden beskrives som: Mand, dansk af udseende, 55-65 år, 160-170 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, lyst kort hår med måne, med hvidt stort skæg. Talte: Dansk, Iført: Seledragt. Det fremgår af Nordsjællands Politis døgnrapport.

Publiceret 12 February 2019 11:23

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.