Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Foredrag med Sara Alfort: "Tænk, hvis du ikke afgør dit barns fremtid"

JÆGERSPRIS 20. februar kl. 18.00 til 20.00 får Slotsparkens Friskole besøg af Sara Alfort, som vil holde foredrag om "forældredeterminisme".

Sara Alfort er skribent på Zetland, og aktuel med bogen ”Tænk, hvis du ikke afgør dit barns fremtid?”, der også er overskriften på hendes foredrag.

Med udgangspunkt i sin nye bog, giver Sara Alfort i sit foredrag et tankevækkende opråb til sin egen forældregeneration, viser os rundt i begrebet ”forældredeterminisme” og spørger: Hvordan blev vi de forældre, vi er? Og hvad betyder det for vores børn?

Foredraget holdes i Slotsparkens Friskoles teatersal. Tilmelding: kontakt@spfs.dk

Publiceret 12 February 2019 10:42

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.