Arkivfoto

Arkivfoto

Efter færdselsuheld: Begge parter mente, de havde grønt lys

SLANGERUP Et færdselsuheld i krydset ved Gl. Københavnsvej og Hørup Skovvej var uundgåeligt mandag klokken 14.26, da en 35-årig kvinde fra Slangerup kom kørende ad Gl. københavnsvej, og skulle svinge til venstre i krydset. For da hun kørte frem i krydset, blev hun ramt af en varevogn kørt af en 25-årig mand fra Allerød, som kom fra Hørup Skovvej, og som skulle lige over i krydset.

Begge parter mente, at de havde grønt lys til at køre. Dette skal nu undersøges nærmere, oplyser Nordsjællands Politi i deres seneste døgnrapport.

Der skete ingen personskade ved uheldet, men der pågik efterfølgende oprydningsarbejde i krydset til gene for trafikken.

Publiceret 12 February 2019 11:35

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.