Filialdirektør Jesper Fini Kuhre fra Danske Bank overraskede Johnni Falkensten med prisen for januar. Men hvem skal have prisen i februar? Giv dit bud på Lokalavisens Facebookside.

Filialdirektør Jesper Fini Kuhre fra Danske Bank overraskede Johnni Falkensten med prisen for januar. Men hvem skal have prisen i februar? Giv dit bud på Lokalavisens Facebookside.

Giv dit bud: Hvem skal kåres til månedens butik

Falkensten Vin løb med prisen i januar. Nu kan læserne komme med bud på hvilken detailbutik, der har fortjent prisen i februar

frederikssund Det væltede ind med gode forslag, da Danske Bank og Lokalavisen i januar for første gang inviterede læserne til at komme med forslag til, hvem der skulle kåres til månedens detailbutik i Frederikssund Kommune.

Vinderen blev Falkensten Vin.

Og nu er det så tid til at få jeres bud på, hvem der skal løbe med hæderen i februar.

Månedens Detailbutik

Danske Bank og Lokalavisen Frederikssund kårer Månedens Detailbutik i årets første 11 måneder. Blandt de udvalgte butikker kårer vi Årets Detailbutik i december. Månedens Detailbutik modtager diplom og hædrende omtale, mens Danske Bank giver en pengegave på 10.000 kroner til Årets Detailbutik.

Du kan anbefale alle detailbutikker i Frederikssund Kommune på Lokalavisens Facebookside. Skriv en kort anmeldelse om hvorfor netop din favoritbutik skal udvælges til Månedens Detailbutik. Kriterierne er; god service, smilende personale, bedste udsmykning og produkter af god kvalitet.

Et dommerpanel bestående af Danske Banks filialdirektør Jesper Fini Kuhre, Lokalavisens salgschef Peter Darum samt Søren Bryde fra Jægerspris Netværk vil udvælge Månedens Detailbutik på baggrund af jeres anbefalinger.

Publiceret 11 February 2019 11:27

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.