Dennis Lydom fortæller om og spiller musik af Johnny Cash. Pressefoto

Dennis Lydom fortæller om og spiller musik af Johnny Cash. Pressefoto

Få historien om Johnny Cash og lyt til musikken

Foredragsholder og musiker Dennis Lydom inviterer publikum ind under huden på 'The Man in Black'

frederikssund Onsdag 20. februar kl. 19-20.30 kan du høre hele historien om Johnny Cash, når Frederikssund Bibliotekerne inviterer til koncertforedrag i Kulturhuset Rejsestalden.

'The Man in Black' er populær hos unge og ældre, og det mærker foredragsholder og musiker Dennis Lydom, der har holdt flere end 150 koncertforedrag om Johnny Cash. Med farverige fortællinger og musik inviterer han publikum ind under huden på mennesket, som var lige så skrøbeligt som fandenivoldsk.

Op- og nedture

Til foredraget følger vi Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cashs op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.

Billetter til koncertforedraget koster 50 kr. og kan købes på www.bibliotekerne.frederikssund.dk eller på dit lokale bibliotek.

gs

Publiceret 10 February 2019 00:00

SENESTE TV