Arkivfoto

Arkivfoto

Opkald fra falsk politi skabte bekymring hos borgere

FREDERIKSSUND Tirsdag aften i tidsrummet fra kl. ca. 18.30 – 19.15 modtog Midt- og Vestsjællands Politi henvendelser fra fem forskellige mænd fra henholdsvis Roskilde, Lejre, Frederikssund og Guldborgsund kommuner om, at de alle var blevet kontakt af en person, der havde udgivet sig for at være en politimand fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Alle var blevet ringet op på deres mobiltelefon, hvor opkaldsnummeret fremgik som Midt- og Vestsjællands Politis officielle telefonnummer 46351448. De fem mænd fortalte, at de alle var blevet beskyldt for at have et udestående med politiet – omhandlende forskellige sager lige fra varetægtsfængsling i en voldtægtssag, mistanke om vold til mindre sager om hastighedsovertrædelser.

Alle havde efterfølgende kontaktet politiet for at få bekræftet deres mistanke om, at der var tale om en slags 'telefonfis'.

Politiet kunne berolige alle fem med, at Midt- og Vestsjællands Politi ikke kendte noget til opkaldene, da de ikke var mistænkt for de beskyldninger, der var fremsat i det uautoriserede telefonopkald.

Politiet undersøger nu telefonopkaldene i et forsøg på at få identificeret den person, der foretog opkaldene, da det er strafbart, hvis man uberettiget udgiver sig for at være en offentlig myndighed.

Pressemeddelelse

Publiceret 07 February 2019 10:52

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.