Arkivfoto

Arkivfoto

46-årig kørte promillekørsel fra morgenstunden

JÆGERSPRIS En 46-årig mand fra Jægerspris blev onsdag morgen klokken 07.42 standset på Magnoliavej og sigtet for spirituskørsel. Manden blev taget med på hospitalet, for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille. Det oplyser Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Publiceret 07 February 2019 11:01

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.