Arkivfoto

Arkivfoto

Bilister havde ikke styr på kørekortet

To unge mænd sigtet for ikke at have gyldigt førerbevis

FREDERIKSSUND I Frederikssunds Havnegade blev en 26-årig mandlig bilist fra Frederikssund stoppet af ordensmagten mandag aften klokken 19.18. Han kunne imidlertid ikke fremvise et gyldigt kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Lidt senere på aftenen nemlig klokken 23.40 røg en 23-årig mandlig bilist i fælden, da han kom kørende på Frederiksborgvej i Frederikssund. Det viste sig nemlig, at han havde fået frakendt sit kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden, det oplyser Nordsjællands Politi i seneste døgnrapport.

Publiceret 05 February 2019 11:16

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.