Arkivfoto

Arkivfoto

15 pakker isolering stjålet ved højlys dag fra byggeplads

SKIBBY Ukendte gerningsmænd så deres snit til at stjæle 15 pakker isoleringsmateriale fra en byggeplads på Hovedgaden i Skibby. Tyveriet fandt sted torsdag mellem klokken 10.00 og 10.50, hvor pakkerne lå i en indhegning. Det fremgår af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 01 February 2019 11:37

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.