Frederikssund Knords elever viste de mange besøgende rundt. Foto: Knord

Frederikssund Knords elever viste de mange besøgende rundt. Foto: Knord

Handelsuddannelser hitter: Mere end 200 besøgende til orienteringsaften

Frederikssund Handelsskole- og Handelsgymnasium havde mere end 200 besøgende til orienteringsaften

FREDERIKSSUD Kantinen på Knord i Frederikssund var fyldt af interesserede unge og deres forældre, som onsdag aften havde lagt vejen forbi, for at få et indblik i skolens mange uddannelsesmuligheder.

I løbet af aftenen gav rektor Heidi Post Dam, tidligere elever og nuværende elever et godt indblik i hverdagen på skolen, undervisningen og mulighederne med uddannelserne.

Mere end 200 nysgerrige besøgte Frederikssund Knord til orienteringsaften. Foto: Knord

Mere end 200 nysgerrige besøgte Frederikssund Knord til orienteringsaften. Foto: Knord

"Der var som altid rigtig mange, der var interesseret i vores HHX og de muligherder den blå studenterhue giver. Men vi kan også mærke, at både EUX'en og vores 10. klasse har bidt sig godt fast. Mange kom for at høre om uddannelserne og mulighederne for at komme hurtigt ud i erhvervslivet eller for at læse videre. Jeg er glad for, at så mange kom, og jeg håber selvfølgelig, at vi ser mange af dem igen til sommer," fortæller rektor Heidi Post Dam. Hun understreger, at for dem der gik glip af orienteringsaftenen er der mulighed for at komme på en besøgsdag på HHX eller EUX, hvor man som elev er med i undervisningen, og får prøvet hvordan undervisningen og hverdagen er på Frederikssund Handelsskole og Frederikssund Handelsgymnasium.

pressemeddelelse

Publiceret 18 January 2019 10:32

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.