Dreng med kort lunte: Slog 12-årig i ansigtet

SLANGERUP En 12-årig dreng fra Slangerup blev torsdag ved 12-tiden slået i ansigtet af en anden dreng, som kom forbi den 12-årige og hans kammerat.

Den 12-årige og hans kammerat havde opholdt sig på Lindegårds Allé, da en tredje dreng var gået forbi. Den 12-åriges kammerat havde råbt ”røvhul” eller noget lignende efter drengen, som vendte sig om og slog den 12-årige i ansigtet, formentlig fordi han troede, at det var den 12-årige, som havde råbt efter ham. Det fremgår af Nordsjællands Politis døgnrapport.

Publiceret 18 January 2019 10:39

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.