Extreme Closeup of a Candle Wick Burning

Extreme Closeup of a Candle Wick Burning

Børnegudstjeneste i Gerlev Kirke

GERLEV Onsdag den 23. januar kl. 17.00 tændes lysene i Gerlev kirke, og små som store inviteres indenfor i varmen til Børnegudstjeneste.

Det er den mørke tid, og man kan nemt fare vild. Så er det rart, når der kommer en ven, som kan lyse op og hjælpe med at finde vej. Der er besøg af haren Nulle, som sammen med børnene tænder lys. Fortælling ved sognepræst Bettina Niemann Krarup. Sang og leg ledes af musikpædagog Lise Theilgaard Ulrikkeholm. Efterfølgende er der gratis aftensmad til alle.

Publiceret 17 January 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.