Batman slog til igen.

Batman slog til igen. Foto: Nordsjællands Politi

'Go' hund': Politihunden Batman snusede sig til flere salgsposer med hash

FREDERIKSSUND Politihunden Batman levede i den grad op til sit navn, da det, mandag aften omkring klokken 18.45, lykkedes den at snusede sig frem til flere salgsposer hash, som lå på jorden på Heimdalsvej i Frederikssund.

Her traf Batman og hans hundefører tillige fire mænd, som i første omgang forsøgte at løbe fra stedet, men blev råbt an. Og det var angiveligt ved synes af Batman, at de valgte at blive stående.

De fire mænd var i alderen 18-32 år, to af dem var fra Frederikssund, en fra København og en havde ukendt adresse. Det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

mass

Publiceret 15 January 2019 10:59

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.