Arkivfoto: Freija/Mostphotos

Arkivfoto: Freija/Mostphotos

67-årig kvinde reddet ud af hus under brand

SLANGERUP En 67-årig kvinde måtte reddes ud af sit brændende hus på Lystrupvej i Slangerup, da der udbrød brand i entre´-loftet.

Branden opstod klokken mandag klokken 13.44, og startede efter alt at dømme i en el-installation, men det skal nu undersøges nærmere.

Den 67-årige kvinde blev kørt til observation for røgforgiftning. Det skriver Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Publiceret 15 January 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.