Oplev en quiltlegende på biblioteket

FREDERIKSSUND Frederikssund Bibliotek har fået doneret en quilt efter den legendariske lokale quilter Else Mikkelsen. Quilten er maskinsyet i 2005 og forestiller eventyret ”Fyrtøjet”. Den har alle mulighed for at opleve nu, hvor børnebiblioteket i hele januar måned har en udstilling om H.C. Andersen.

H.C. Andersens udtryk kan opleves i decoupage, strik, hækling, papirklip, perleplader og små sorte tableauer. Alt er skabt med inspiration fra H.C. Andersens eventyr, der kan lånes og læses og gode hobbybøger til inspiration.

Publiceret 14 January 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.