Jernbanegade i Frederikssund.

Jernbanegade i Frederikssund. Arkivfoto: Peter Rahbek

Læserne nominerer: Detailhandlen får egen pris

Danske Bank og Lokalavisen vil hylde succes-historierne i det lokale handelsliv. Læserne skal være med til at udpege butikkerne

Af
Henrik Gregersen

Der er masser af dystre historier i fortællingen om den danske detailhandel.

Men der er også masser af solstrålehistorier, som fortjener at komme frem i lyset, så vi kan gøre de gode oplevelser synlige og måske oven i købet være med at skabe øget optimisme og positiv stemning omkring det lokale handelsliv.

Derfor går Danske Bank og Lokalavisen Frederikssund nu sammen om at indstifte en ny pris i form af 'Månedens Detailbutik.'

"Missionen er ret enkel. Der findes masser af butikker, der kommer til at overleve langt ind i fremtiden ved at levere dét, du ikke kan få på nettet. Ikke mindst den gode betjening. Vi må meget gerne blive bedre til at se, hvad der virker og fortælle om de gode oplevelser, så vi kan dele og dyrke succeshistorierne," lyder det fra filialdirektør Jesper Fini Kuhre.

Filialdirektør i Danske Bank Jesper Fini Kuhre vil have øget fokus på de gode fortællinger i kommunens detailhandel

Filialdirektør i Danske Bank Jesper Fini Kuhre vil have øget fokus på de gode fortællinger i kommunens detailhandel

Salgschef Peter Darum, Lokalavisen supplerer:

"Vi er hver uge i kontakt med mange annoncører. Ofte selvstændige erhvervsdrivende, der yder en kæmpe indsats i deres butikker. Ikke bare til gavn for dem selv, men også til gavn for borgere og byer, fordi de skaber liv i kommunen. Det er værd at påskønne," lyder det fra Peter Darum.

Første gang månedens butik skal udpeges, bliver i denne måned, og det sker ved at man i kommentarfeltet til et månedligt opslag på Lokalavisens Facebookside kan give sit bud på, hvilken butik - og hvorfor - der bør løbe med premiere-prisen.

Lokalavisens salgschef Peter Darum er sammen med Jesper Fini Kuhre og Søren Bryde fra Jægerspris Netværk med i dommerkomiteen. De har brug for læsernes input til Månedens Detailbutik.

Lokalavisens salgschef Peter Darum er sammen med Jesper Fini Kuhre og Søren Bryde fra Jægerspris Netværk med i dommerkomiteen. De har brug for læsernes input til Månedens Detailbutik.

Fakta om Månedens Detailbutik

Danske Bank og Lokalavisen Frederikssund kårer Månedens Detailbutik i årets første 11 måneder. Blandt de udvalgte butikker kårer vi Årets Detailbutik i december. Månedens Detailbutik modtager diplom og hædrende omtale, mens Danske Bank giver en pengegave på 10.000 kroner til Årets Butik.

Du kan anbefale alle detailbutikker i Frederikssund Kommune. Skriv en kort anmeldelse om hvorfor netop din favoritbutik skal udvælges til Månedens Detailbutik. Kriterierne er; god service, smilende personale, bedste udsmykning og produkter af god kvalitet.

Et dommerpanel bestående af Danske Banks filialdirektør Jesper Fini Kuhre, Lokalavisens salgschef Peter Darum samt Søren Bryde fra Jægerspris Netværk vil udvælge Månedens Detailbutik på baggrund af jeres anbefalinger.

Publiceret 12 January 2019 00:00