Cateringvirksomheden Fru Bonde fusionerede tidligere i år med Cafe SIK. Igen i år er virksomheden at finde på listen over lokale gazellevirksomheder.

Cateringvirksomheden Fru Bonde fusionerede tidligere i år med Cafe SIK. Igen i år er virksomheden at finde på listen over lokale gazellevirksomheder. Arkivfoto: Jakob Markert

14 gazeller på spring

Der er - på mere end én måde - vækst i de lokale vækst-virksomheder.

Hvert år udnævner Dagbladet Børsen landets hurtigst voksende virksomheder til ”gazeller”.

I 2018 har 14 virksomheder fra Frederikssund Kommune gjort sig fortjent til æren. Det er fem styk mere end i 2017, hvor der var ni lokale virksomheder på gazellelisten.

For at blive gazellevirksomhed skal man i løbet af fire regnskabsår have haft positiv vækst hvert år - og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hele kommunen er repræsenteret

Blandt de 14 lokale Børsen-gazeller finder vi både virksomheder baseret i Frederikssund, Skibby, Jægerspris og Slangerup.

"Vi skal glæde os over, at der er fremadstormende virksomheder i alle dele af vores kommune. Vi ved, at områdets etablerede erhvervsliv oplever gode tider lige nu, og det er meget positivt, at der også popper en række knapt så etablerede virksomheder op med fornemme væksttal."

Sådan lyder det fra Peter Bo Andersen, der er direktør i Frederikssund Erhverv. Han fortsætter:

"Erhvervslivet gør det fremragende i disse år, og det skaber en masse lokale arbejdspladser og en bedre kommunal økonomi. Det skal vi blive ved med at understøtte, for et stærkt og sundt erhvervsliv er fundamentet for en velfungerende kommune, der er attraktiv at bo i."

Her er gazellerne

Nedenfor kan du se, hvilke 14 virksomheder fra Frederikssund Kommune, der i år kan kalde sig gazeller.

Højdespringeren:

KVK ApS er den højest placerede Frederikssund-virksomhed på listen. Med en svimlende vækst på 870 % indtager tømrer- og snedkerfirmaet fra Vinkelvej en fornem 29. plads på landslisten med de i alt 2.113 gazellevirksomheder. Det er første gang, at KVK ApS kåres som gazelle.

Rekordholderen:

Mountain Top Industries bliver ved og ved. Igen i 2018 er virksomheden, der fremstiller ladløsninger til pickup-trucks, at finde på listen. Det er niende gang, at Mountain Top bliver gazellevirksomhed - en rekord, der bliver meget vanskelig at slå.

Fire på stribe:

CPH Trucking fra Skibby kan for fjerde år i træk kalde sig gazellevirksomhed. Den relativt unge transportvirksomhed opnåede i 2018 en vækst på hele 302 %.

Dobbelt op

Unicom Nordic ApS fra Frederikssund leverer IT- og telefoniløsninger til erhvervslivet – og det med stor succes. Vækstvirksomheden er at finde på gazellelisten for andet år i træk med en imponerende vækst på 443 %.

Fakta: De er også gazeller

  Pack-Engineering ApS, Frederikssund

  Lars Frederiksen ApS, Skibby

  CR Hvidevarer ApS, Frederikssund

  Hjerter Bonde Frederikssund ApS, Slangerup

  Frederikssund Pejsecenter A/S, Frederikssund

  Byg og Tjek ApS, Skibby

  Airgroup ApS, Jægerspris

  Malerfirmaet Peter Skriver ApS, Jægerspris

  Bang Nielsen A/S, Jægerspris

  Flise Bent A/S, Slangerup

Publiceret 15 December 2018 02:00