Snart er der julemarked i Slangerup. Foto: Mostphotos

Snart er der julemarked i Slangerup. Foto: Mostphotos

Slangerup Kirke holder julemarked

SLANGERUP Igen i år er der julemarked ved Slangerup kirke, i år den 8. december kl. 11-15. Forhåndsinteressen er meget stor. For folk ringer og vil vide mere og bestille standplads.

Der vil være salg af juletræer, ”bæverklemmer”, som er skumfiduser med bålristede kiks, salg af gløgg og æbleskiver. Der vil blive sunget julesalmer undervejs på markedet, hvor der vil være mulighed for at lave sine egne juledekorationer samt købe gaveartikler. Som noget nyt vil der nemlig være en gammeldags julebasar med salg af strik, lysestager, marmelader og andre lækkerier i julens tegn. Der vil vær amerikansk lotteri, hvortil der er er doneret præmier fra forretninger og private.

Der er gratis adgang og aktiviteter for både børn og voksne.

Alt salg går ubeskåret til sognets menighedspleje, som hjælper folk, der på den ene eller anden måde er kommet i klemme økonomisk.

Værdigt trængende kan ansøge sognets menighedspleje om julehjælp inden 15. december. Ansøgningen sendes eller afleveres Strandstræde 4 i Slangerup.

Publiceret 06 December 2018 11:21

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.