Snart er der julemarked i Slangerup. Foto: Mostphotos

Snart er der julemarked i Slangerup. Foto: Mostphotos

Slangerup Kirke holder julemarked

SLANGERUP Igen i år er der julemarked ved Slangerup kirke, i år den 8. december kl. 11-15. Forhåndsinteressen er meget stor. For folk ringer og vil vide mere og bestille standplads.

Der vil være salg af juletræer, ”bæverklemmer”, som er skumfiduser med bålristede kiks, salg af gløgg og æbleskiver. Der vil blive sunget julesalmer undervejs på markedet, hvor der vil være mulighed for at lave sine egne juledekorationer samt købe gaveartikler. Som noget nyt vil der nemlig være en gammeldags julebasar med salg af strik, lysestager, marmelader og andre lækkerier i julens tegn. Der vil vær amerikansk lotteri, hvortil der er er doneret præmier fra forretninger og private.

Der er gratis adgang og aktiviteter for både børn og voksne.

Alt salg går ubeskåret til sognets menighedspleje, som hjælper folk, der på den ene eller anden måde er kommet i klemme økonomisk.

Værdigt trængende kan ansøge sognets menighedspleje om julehjælp inden 15. december. Ansøgningen sendes eller afleveres Strandstræde 4 i Slangerup.

Publiceret 06 December 2018 11:21

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.