Slangerupkoret giver koncert i Slangerup Kirke 9. december. Pressefoto

Slangerupkoret giver koncert i Slangerup Kirke 9. december. Pressefoto

Så er der julekoncert med Slangerupkoret

Slangerup På anden søndag i advent giver Slangerupkoret koncert i Slangerup Kirke 9. december. På programmet er sange af to nulevende engelske komponister og den uundværlige afdeling med danske julesange, hvoraf et par stykker er fast indslag i korets julekoncerter, skriver Slangerupkoret i en pressemeddelelse.

I de senere år har koret sunget en del værker af den engelske komponist John Rutter. Blandt andet hans Magnificat med orkester og solist. Fra dette værk synger koret sangen Of a Rose, a lovely rose, som i teksten rummer hele julens budskab om Jesu fødsel, de hellige tre konger, Jesu død og opstandelse. Samt to andre sange af John Rutter. Rosentemaet går i øvrigt igen i fællessangene og i det danske program.

Koret dirigeres på 14. sæson af Ulrich Spahn Klausen, og Ulrichs kone, der selv er dirigent for Skibbykoret, synger sopransoloen i en af messens fem satser.

Koret akkompagneres af Lene Christiansen, der også er medlem af koret. Der er gratis adgang til koncerten, som starter kl. 16 søndag 9. december.

Publiceret 05 December 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.