Hanne Nielsen har 30 års jubilæum i ComputerCamp. Foto: Presse

Hanne Nielsen har 30 års jubilæum i ComputerCamp. Foto: Presse

Navne: Hanne Nielsen fejrer 30 års jubilæum hos ComputerCamp i Frederikssund

NAVNE Hanne Nielsen, der er 62 år og fra Jægerspris, havde for 30 år siden sin første arbejdsdag i it-virksomheden ComputerCamp som ansvarlig for økonomi og administration. Det er en rolle hun har varetaget lige siden.

Udover økonomi og løn tager hun sig også af medarbejdernes trivsel og husets drift. Her kan der godt være lidt at se til, for virksomhedens tyve ansatte holder til på førstesalen af Færgeparken 21, som var fødegang på det tidligere Frederikssund Sygehus.

Selv nåede Hanne Nielsen at være 12 år hos Topsil, inden en tidligere kollega headhuntede hende til ComputerCamp i 1988. Og hun erkender, at 30 år det samme sted kan lyde af meget.

"Men det er faktisk meget normalt at blive mange år i ComputerCamp. Atmosfæren er god, alle behandler hinanden som voksne mennesker, og man bliver ved med at udvikle og efteruddanne sig. Og da mine børn var små, syntes jeg det var en stor fordel at arbejde i så kort afstand fra vores hjem i Jægerspris, hvor min mand og jeg fortsat bor," siger Hanne Nielsen.

Hun har dog ikke tænkt specielt meget over, hvor længe hun skal fortsætte i ComputerCamp. Men som hun selv siger, så kommer det jo an på helbredet, som holdes ajour med løbeture og Zumba, og om ComputerCamp fortsat har brug for hende, hvilket nok heller ikke bliver noget problem foreløbigt.

Virksomheden har nemlig rygende travlt og stor succes med at levere medlemsløsninger til professionelle medlemsorganisationer såsom Finansforbundet, Danmarks Jægerforbund og forskellige faglige organisationer.

I dag leveres den type it-programmer fra skyen. Men da Hanne startede for tre årtier siden, foretog ComputerCamp en stor investering med købet af et en stor server til omkring 250.000 kr.

"Jeg mener, vi afskrev serveren i regnskabet over en tiårig periode. I dag går man bare ud og lejer noget plads i et datacenter for næsten ingen penge. Jo, meget har naturligvis ændret sig i it-branchen de seneste 30 år," siger hanne Nielsen, som af kollegerne beskrives som både pligtopfyldende, trofast, hjælpsom, smilende og det man på godt dansk kalder et ordentligt menneske.

Publiceret 05 December 2018 00:00

DEBAT: Træer skal redde klimaet – i Frederikssund fælder man dem!

DEBAT Klimaudfordringen er en af vor tids største problemstillinger, og mere skov på jordkloden vil i fremtiden spille en væsentlig rolle for reduceringen af CO2.

2015, 2016, 2017 og 2018 er som de varmeste år målt nogensinde en direkte konsekvens af klimaforandringerne og kræver handling. CO2-udledningen må reduceres og CO2 trækkes ud af luften ved bevaring og nyplantning af skov, da skove er det mest effektive middel til at opsuge drivhusgasser.

FN anbefaler, at der plantes mere skov i verden for at opsamle CO2, så skov spiller en nøglerolle, hvis globale klimamål skal nås.

Herhjemme kulminerer kampagnen ”Plant et træ” med et tv-show lørdag d. 14/9 2019, hvor målet er at plante 1 million træer i Danmark.Danmark er et af de lande i Europa, som har relativt mindst skov. Med kun 14% er det af særligt stor vigtighed, at eksisterende skov i Danmark bevares, og ny skov etableres. Det forekommer derfor paradoksalt, at Frederikssund Kommune tillader fældning af skoven ved Thorstedlund for at give plads til højhusbyggeri, mens resten af Danmark og andre lande går i modsat retning.

I årevis har man i Frederikssund fældet træer med hård hånd, så der i dag er væsentlig mindre skovvækst tilbage end tidligere, uagtet at netop natur er trækplaster for tilflyttere, som man angler så meget efter.

Det er ingen kunst at ødelægge naturen og opføre betonmastodonter pga. kortsigtede økonomiske hensyn.

Det er derimod en kunst at bevare naturen for eftertiden, så jeg skal bede Byrådet se med alvor på fældning af skoven ved Thorstedlund og understrege, at den er uigenkaldelig! Et gabende grimt ar i fjordskråningen fyldt ud af betonbyggeri vil for evigt stå som en skamstøtte over beslutningstagerne i kommunen.

Lad såvel skov som dyreliv på Thorstedlund leve!