Marie-Louise Bjerg og ægtefællen Lars solgte sidste år aktiemajoriteten i Mountain Top. Men virksomheden fortsætter den vækstkurs, parret indledte.

Marie-Louise Bjerg og ægtefællen Lars solgte sidste år aktiemajoriteten i Mountain Top. Men virksomheden fortsætter den vækstkurs, parret indledte. Foto: Nikolai Linares / Ritzau /Scanpix

Rekordoverskud hos Mountain Top

Frederikssund-virksomheden præsterede overskud på 124 millioner kroner i det forgangne regnskabsår

Af
Henrik Gregersen

Det går intet mindre end forrygende for den Frederikssund-baserede virksomhed Mountain Top.

Således viser det netop offentliggjorte årsregnskab et overskud på svimlende 124 millioner kroner mod også imponerende 84 millioner kroner det foregående år.

Og det er ikke bare på bundlinien, der er tale om en succeshistorie.

I løbet af de seneste fem år er antallet af medarbejdere vokset støt fra 50 i 2013 til 163 i år.

Mountain Top Industries er en af de førende leverandører på det globale pick-up truckmarked, hvor de leverer lad-løsninger til nogle af verdens største bilmærker med base i Pedersholmparken i Frederikssund.

Den succesrige virksomhed blev grundlagt af Marie-Louise og Lars Bjerg i 1978, og efter en hård i finanskrisens første år har vækstkurven for alvor peget opad, og der er blandt andet blevet investereet i nye produktionsfaciliteter i Frederikssund.

I 2017 købte den nordiske kapitalfond Axcel aktiemajoriteten i virksomheden.

Publiceret 04 December 2018 11:44

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.