Hans Andersen.

Hans Andersen.

Begejstret Hans Andersen efter forlig om finanslov: "Nu kommer første skridt mod motorvejen

Der står Frederikssund flere steder i finansloven for 2019, som regeringen og Dansk Folkeparti kunne præsentere fredag. Mest opsigtsvækkende er de gode nyheder for borgere og virksomheder, der har ventet på nyt om Frederikssundmotorvejen.

For finanslovsparterne er enige om at opdatere den ti år gamle VVM-undersøgelse af Frederikssundmotorvejen.

Det vækker begejstring hos den lokale Venstrepolitiker Hans Andersen, der har været med til at kæmpe motorvejenes kamp:

”Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes at kæmpe Frederikssundmotorvejen på finansloven. For det her er et stort skridt mod færdiggørelsen af Frederikssundmotorvejen – nu lægger vi helt fremme i forhold til at få del i de trafikmilliarder, som regeringen og Dansk Folkeparti skal forhandle uddelingen af på den anden side af nytåret”, siger Hans Andersen og understreger i en pressemeddelelse, at man bestemt ikke skal være skuffet, hvis man havde håbet på en pose penge til at påbegynde motorvejsprojektet:

” Det her et første skridt, og vi er meget tæt på at være i mål nu, det tør jeg godt at sige. Jeg synes, der er rigtig god grund til at være glad, hvis man håber på motorvej hele vejen til Frederikssund.”, siger Hans Andersen.

Rabat til pendlere

Derudover er det en realitet, at den ventede skatterabat til pendlere på den kommende Kronprinsesse Marys Bro er med i regnestykket for statens budget.

Hans Andersen har tidligere kunnet fortælle, at han har været i dialog med både transportministeren og skatteministeren for at sikre et økonomisk plaster til pendlerne:

” Et stort flertal på Christiansborg holder fast i brugerbetalingen, så det har været vigtigt for mig at kæmpe en skatterabat hjem. Det er et lille plaster, men jeg er glad for, at det lykkedes”, siger Hans Andersen, som desuden glæder sig over, at der er fundet plads til Nationalparken Nordsjælland på finansloven:

”Nationalparkerne har fået en ekstra million i budgettet, og det betyder, at vi kan få endnu mere glæde af vores naturperler Kongernes Nordsjælland og Skjoldungernes Land”.

Endelig er regeringen og Dansk Folkeparti enige om at afsætte 0,5 mio. kr. årligt til udkantsgymnasier i perioden 2019-2022. Frederikssund Gymnasium er en af de gymnasier, der kan se frem til flere penge i budgettet til at sikre kvalitet i undervisningen:

”Det er gode nyheder for vores unge mennesker”, siger Hans Andersen og afslutter: ”Alt i alt, synes jeg, at alle os i og omkring Frederikssund kan glæde os over finansloven”, slutter Hans Andersen.

Glæde hos DF

Også hos Dansk Folkeparti er der lokal tilfredshed:

"Det er glædeligt, at det med finanslovsaftalen for 2019 er lykkedes at sikre et tilskud til gymnasier i tyndt befolkede områder.

For vores lokalområde betyder det, at både Frederikssund gymnasium og Frederiksværk gymnasium og HF får ekstra økonomisk støtte de kommende fire år, da det er vigtigt for os i Dansk Folkeparti, at der ungdomsuddannelser i alle dele af Danmark," hedder det i en kommentar fra Marlene Harpsøe

Publiceret 04 December 2018 15:39

SENESTE TV