Jensens Jazz Serenaders spiller på Elværket den 24.11

Jensens Jazz Serenaders spiller på Elværket den 24.11

Jensens Jazz Serenaders spiller på Elværket

Den 24. november inviterer SeaSide Jazzklub til middag og New Oreleans Jazz på Elværket

FREDERIKSSUND Jensens Jazz Serenaders har altid været kendt som familiebandet, der til alle lejligheder kan spille swingende og glad New Oreleans Jazz.

Lørdag den 24. november klokken 19.30 spiller Jensens Jazz Serenaders på Kulturhuset Elværket i Frederikssund. Og til lejligheden har bandet inviteret et tidligere fast medlem, Erik Vand Hansen som gæst på trombone. Vand hansen er af mange kendt som musikeren, der kan spille flere instrumenter på orkester niveau bl.a. trompet, piano og naturligvis trombone. Udover Nan og Nina er som fast medlem pianist og sanger Erling Rasmussen.

Repetoiret består af klassiske New Orleans standards og populære og dejlige evergreens.

Aftenen indledes dog med spisning klokken 19. Dørene åbnes klokken 18. Tilmelding til spisning er nødvendigt på seasidejazzklub@gmail.com tlf. 27403351.

Ønsker man blot at høre musikken er tilmelding ikke nødvendigt, man møder bare op.

Arrangementet er åben for medlemmer såvel som ikke-medlemmer. Musikken starter ca. kl. 20 og slutter kl. 23.

Publiceret 15 November 2018 00:00

SENESTE TV

DEBAT: Skolepolitikken er i vejen for vores børn, folkeskole og Vinge

Fra 6. klasse skal eleverne på Ådalens Skole danne nye klasser, da de samtidig skal vælge linier med et særligt fokus.

De nuværende fire 5. klasser på skolen er overfyldte med med 25 til 27 elever pr. klasse, da de siden skolestarten er vokset med ca. en elev pr. klasse hvert år.

Derfor er det oplagt, at man efter sommerferien fordeler eleverne i fem klasser i stedet fire. Derved ville klasserne ligge tæt op af gennemsnittet for både Frederikssund Kommune og Danmark i øvrigt, og der ville være plads til nye elever, som flytter ind i Ådalens Skoles skoledistrikt, som jo dækker både byggeriet ved den gamle Oppe Sundby Skole og ikke mindst Vinge.

Men nej, byrådets uddannelsesudvalg har sagt ”nej” til at forsøge at finde pengene en ekstra klasse, efter at over 100 forældre på årgangen støttede en henvendelse til udvalget, der forklarede behovet for fem klasser efter sommerferien.

Skolen må godt lave fem klasser, men den får kun økonomi til fire.

Konsekvensen af, at vi ikke prioriterer folkeskolen, rammer flere steder.

Det går naturligvis hårdt ud over eleverne, som allerede nu lider under de store klasser, der proppes ind lokaler, der ikke bygget til 27 elever, mens lærerkontakten og mulighederne for at levere den diffentierede undervisning, som eleverne har krav på, bliver minimal.

Men vi er også nødt til at erkende, at skolepolitikken står i vejen for, at skolen kan tiltrække de lærere som den pt. mangler.

Det er ganske enkelt ikke gode arbejdsvilkår for en lærer at skulle undervise en overfyldt klasse med 27 elever.

Og så rammer det naturligvis også kommunens smertensbarn - Vinge.

Man må spørge sig selv hvor attraktivt det er at flytte til Vinge, hvis sønnike skal klemmes ind i distriksskolen som elev nr. 28 eller 29?