Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Du som er i himlen - os der er tilbage

Nu fortæller far og søster til trafikdræbt om, hvordan man finder sin plads og glæde i livet efter at have mistet. LOF inviterer til foredraget Den dag verden gik i stå

FREDERIKSSUND Pernille Koustrup Offersen var kun 13 år, da hun i 2012 mistede sin 18-årige bror, Kenni Offersen. Høj fart, glat føre og et træ på vejen satte punktum for Kennis og tre kammeraters liv.

Nu fortæller far og søster til en af de dræbte om, hvordan man finder sin plads og glæde i livet efter at have mistet. Hør familiens historie, når LOF inviterer til foredraget Den dag verden gik i stå. Foredraget finder sted den 19. november kl. 19-21.30 på Frederikssund Handelsgymnasium, Knord, Heimdalsvej 1, Frederikssund.

Foredraget er åbent for alle og er gratis for unge under 22. år. For andre tages der entre. Biletter kan købes på lof.dk/frederikssund eller i døren.

LOF ønsker at italesætte og debattere med unge, hvilke konsekvenser høj fart og glat føre kan have. Derfor har LOF som noget helt nyt indgået et samarbejde med Frederikssund Gymnasium og Frederikssund Handelsgymnasium, Knord. Pernille Koustrup Offersen holder derfor også foredrag på de to uddannelsesinstitutioner den 19. november i elevernes skoletid.

Far og datter har også skrevet bogen: ”Du som er i himlen – os der er tilbage” Bogen kan købes efter foredraget eller i boghandlen.

Publiceret 14 November 2018 00:00