Vind billetter til Tivolis forestilling 'Nøddeknækkeren'. Foto: Tivoli

Vind billetter til Tivolis forestilling 'Nøddeknækkeren'. Foto: Tivoli

Vind billetter til 'Nøddeknækkeren'...

...og få gratis, lokale nyheder oveni

Af
Michael Harsvik

konkurrence Lokalavisen Frederikssund og Tivoli er gået sammen om at udlodde 3x2 billetter til 'Nøddeknækkeren' i Tivoli onsdag 28. november klokken 19.

Ud over forestillingen er der også gratis indgangsbillet, hvor du kan opleve et julepyntet Tivoli.

De to billetter, og indgangen til Tivoli, har en værdi af 890 kroner.

Figurerne fra Nøddeknækkeren, der er tegnet af Dronning Margrethe, pryder allerede hovedindgangen, når du besøger Tivoli. I år er der også premiere på et stemningsfuldt projekteringsshow, der hver dag kan ses på Koncertsalens facade. Undervejs dukker der både nisser, ballerinaer og overraskelser op til Tjaikovskijs musik.

Sidste år byggede Tivoli en komplet jernbanestation på Plænen med to spor, et par autentiske damplokomotiver og flere rækker med passagervogne. I år er oplevelsen udvidet med flere hundrede meter lange togspor med flere kørende toge.

Tivoli byder også på et stort marked med julelys og snedækkede træer.

Det skal du gøre

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du hver dag får de bedste nyheder fra lokalområdet direkte i din mailboks. Vær opmærksom på, at du på et hvilket som helst tidspunkt kan afmelde nyhedsbrevet igen.

Du kan tilmelde dig her:

Publiceret 09 November 2018 13:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.