Du kan vinde billetter til Eventyrteatrets julemusical, der opføres i Tivoli.

Du kan vinde billetter til Eventyrteatrets julemusical, der opføres i Tivoli.

Vind billetter til eventyrlig juleforestilling og Tivolitur

I samarbejde med Eventyrteatret sætter Lokalavisen billetter på spil til årets julemusical i Glassalen

Juletid er også gavetid.

Og som der efterhånden er tradition for, sætter Lokalavisen og Eventyrteatret billetter på spil til én af årestidens tilbagevendende begivenheder.

Den populære julemusical, der opføres i Glassalen i Tivoli.

Lørdage og søndage fra 24. november til 16. december opfører Eventyrteatret ”Julekortet” - en underholdende julemusical for hele familien med 25 unge talenter fra Eventyrteatret, som for sjette gang er blevet nomineret til ”Bedste Børneteater” af brugerne på Børn i Byen – en titel Eventyrteatret har vundet de seneste 5 år i træk.

I årets stykke er det næppe overvaskende, at julen nærmer sig, og der skal sendes julekort til dem, man holder af.

Men kan man nu være helt sikker på, at julekortet når frem? Den nyudnævnte direktør for Nissepostvæsnet, Normann, og hans to børn Julius og Mandel, vil gøre alt, hvad de kan, for at posten kommer ud til jul – men det er lettere sagt end gjort!

Heldigvis får postnisserne hjælp af den talentfulde nissepige, computernørden Pip, som har en super smart plan: Hvis man nu får en masse computere og kunstig intelligens til at beregne og bestemme, hvordan juleposten skal bringes ud, så kan det vel ikke gå galt ... eller kan det?

Det kan man finde ud af i stykket, der varer en time uden pause..

Sådan deltager du i konkurrencen

Du kan vinde 4 billetter til forestillingerne kl. 16.00, søndag 25. november eller søndag 2. december, ved at gå ind på Lokalavisens Facebook-gruppe. Det kan du gøre ved at klikke her.

Hvis ikke du allerede er medlem af gruppen, er dét her en god anledning til at blive det.

For blandt de medlemmer, der i kommentarfeltet kan svare på, hvore julemusicalen opføres, trækker vi lod om 3X4 billetter til forestillingen samt adgangsbilletter til Tivoli

Vinderne får direkte besked og kan bestille deres billetter hos Eventyrteatret.

Publiceret 08 November 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.