Snart slår Slangerupscenen dørene op til årets juleforestilling. Foto: Henrik Nielsen

Snart slår Slangerupscenen dørene op til årets juleforestilling. Foto: Henrik Nielsen

Jul i Den Gamle Gavefabrik på Slangerupscenen

Årets juleforestilling på Slangerupscenen er for hele familien og fuld af alle slags nisser

SLANGERUP De gode nisser gør sig klar til julen, og forbereder gavefabrikken til de tusindvis af pakker der skal pakkes og sendes med julemanden ud til alverdens børn og andre barnlige sjæle. Men under overfladen lurer der farer, der kun vil julen det værste. Dysternisserne, der lever under jorden, forbereder sig på julen men har ganske andre planer. De hader julen, og vil gøre alt hvad der står i deres magt for at ødelægge julen for alle - så de lægger nogle dystre planer.

”Jul i Den Gamle Gavefabrik” er skrevet af Simon Mortensen og Mads Poggenborg, og musikken og sangene er skrevet af Morten Skjelmose.

Konceptet har fra starten været, at forestillingen skulle være en smule ”for meget”. Det vil sige, at når noget er sødt, er det meget sødt. Når noget er tosset, er det virkelig tosset. Og når noget er plat er det ultra plat. Summen af dette er en forestilling der bare er blevet rigtig sjov, ikke mindst takket være instruktøren, Karina Dahls evne til at få alle elementer til at gå op i en højere enhed. Karina Dahl er uddannet dramaturg og en ivrig teaterblogger og -anmelder, og vores tårnhøje forventninger til hende er i den grad blevet indfriet.

”Jul i Den Gamle Gavefabrik” har premiere søndag, d. 25. november kl. 16.00, og spiller to øvrige forestillinger, lørdag, d. 1. december kl. 16.00 og søndag, d. 2. december kl. 14.00.

Billetterne til premieren er revet væk, og der er kun ganske få tilbage til weekenden 1. og 2. december. de kan købes her: www.slangerupscenen.dk.

Publiceret 06 November 2018 00:00

SENESTE TV