Gaderøveri mod 17-årig: Tre er nu fængslede

15-årig fra Frederikssund blev fængslet efter grundlovsforhør

Ølstykke En 15-årig dreng fra Frederikssund er blevet fængslet og sigtet i sagen om et groft gaderøveri i Ølstykke den 25. september. Det er den tredje fængsling i sagen.

En 17-årig dreng blev, som tidligere omtalt i Lokalavisen, omringet på Møllevej ved højlys dag af seks unge. De seks, der ifølge Nordsjællands Politi var i alderen 15-18 år, gik i den 17-åriges lommer og taske, og forsøgte at fravriste ham hans ur. Det lykkedes gruppen at stjæle et par hovedtelefoner og tvinge den 17-årige til at overføre penge via MobilePay.

Senere anholdt politiet en 17-årig og en 15-årig i sagen. De blev begge sigtede og varetægtsfængslet efter grundlovsforhør, og nu er der altså foretaget den tredje anholdelse i sagen.

Den 15-årige fra Frederikssund blev fredag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i surrogat til den 20. november, oplyser sn.dk.

Udover gaderøveriet er den 15-årige, der blev fængslet fredag, også sigtet i andre voldsforhold. Dels et overfald i S-toget den 31. august, hvor han angiveligt filmede, mens en anden slog, og derudover to overfald begået på Lærkeskolen i Stenløse den 8. september. Her blev først én dreng tævet, og en halv time senere gik det ud over en anden.

Den 15-årige har erkendt noget overfor politiet, men i retten fredag ville han ikke udtale sig. Der blev taget forbehold for eventuelt at kære varetægtsfængslingen.

Der er tre andre medgerningsmænd i sagen, udover de tre der nu er fængslede, som politiet stadig har i kikkerten.

due

Publiceret 05 November 2018 10:02

SENESTE TV