Brobyggeriet kan nu også opleves på nært hold i efterårsferien og fra vandsiden. Foto: Birgitte Masson

Brobyggeriet kan nu også opleves på nært hold i efterårsferien og fra vandsiden. Foto: Birgitte Masson

Kom helt tæt på broen - fra vandsiden

FREDERIKSSUND Nåede du ikke at besøge byggeriet ved åbent hus-arrangementet, så har du nu muligheden for i efterårsferien at være blandt de første til at komme ud og opleve byggeriet på nært hold fra vandsiden.

Et samarbejde mellem Skibby Aktive, Nationalparken Skjoldungernes Land og Fjordbåden Svanen har gjort det muligt at vise brobyggeriet fra vandsiden. Vejdirektoratet har i den forbindelse lovet at stille med en guide, der kan fortælle om broprojektet.

Der er plads til 25 personer pr. tur, så der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og være med i forreste række. Der forventes at blive sejlet to til tre dage i efterårsferien med afgang fra Roskilde samt Skovbroen eller Østby.

Datoerne og de endelige opsamlingssteder og tider kan ses på Facebook under Sejlads på Roskilde Fjord eller på hjemmesiden jkshipping.dk, hvor billetter kan bestilles. For yderligere spørgsmål kan man kontakte JK Shipping på tlf. 31780044.

Publiceret 11 October 2018 00:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv