Der afholdes åbent hus i Kulhuse Kultur og Medborgerhus. Foto: Mostphotos

Der afholdes åbent hus i Kulhuse Kultur og Medborgerhus. Foto: Mostphotos

Åbent hus i Kulhuse Kultur og Medborgerhus

KULHUSE Kulhuse Kultur og Medborgerhus inviterer til åbent hus lørdag den 20. oktober kl. 11-14. På adressen Gl. Kulhusvej 149, Kulhuse, vil man blive præsentert for, hvad priserne Kulturstokken og Frederikssundprisen er omsat til.

Der vil på dagen være rig mulighed for på nærmeste hold at opleve nogle af de aktiviteter huset rummer.

Samtidig vises årets sidste kunst før Columbus, hvor Lone Simonsen udstiller med fernisering kl. 11-16.

Dermed vil alle kunne opleve, hvordan Kulhuse Kultur og Medborgerhus er et sted, hvor man mødes og dyrker fællesskabet, som gymnastik, foredrag, kunstudstilling, maling, kortspil eller andre fælles interesser. Der er også plads til, at man kan starte med at føle sig lidt frem, og bare komme og være til en hyggesnak over en kop kaffe en onsdag eftermiddag.

Kulhuse Kultur og Medborgerhus byder i dagens anledning på en forfriskning.

Publiceret 11 October 2018 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.