Foto: Birgitte Masson

Foto: Birgitte Masson

Plastikkirurgisk klinik er flyttet i større lokaler

Frederikssund Plastikkirurgisk Klinik åbnede i 2005. Nu er klinikken flyttet til nye og større lokaler

Af
Birgitte Masson

FREDERIKSSUND Når næsen skal være lige, flyveørerne rettes ind, barmen forstørres eller noget helt fjerde, så vil Frederikssunds plastikkirurg Abdul Hayee Tareen fremover lægge snittet i helt nye omgivelser.

Frederikssund Plastikkirurgisk Klinik åbnede i 2005 i Jernbanegade, og hvor flere dengang mente, at der temmelig sikkert ikke var et fornuftigt kundeunderlag i Frederikssund, så har Abdul Hayee Tareen og hans hustru og klinikmanager Aneela Tareen bevist, at de så rigtigt, da de valgte at åbne klinik i deres hjemby.

"Kolleger i branchen sagde 'I er skøre, hvordan tør I åbne i Frederikssund," fortæller Aneela Tareen og trækker på smilebåndet.

Men ikke nok med at aftalebogen hurtigt var pænt booket op, så har klinikken haft vokseværk lige siden. I dag hedder adressen Kilde Alle 22, og ligger i bygningen hvor SKAT tidligere holdt til. Med andre ord har ægteparret Tareen netop flyttet klinikken, og dermed fået 450 kvadratmeter til venteværelse, køkken, kontor, undersøgelses- og operationsrum, og ikke mindst et sengeafsnit til de patienter som ikke kan komme hjem med det samme efter operationen.

"I min alder sker der noget hormonelt. Det er ikke sjovt, at det pludselig går den anden vej," fortæller Linda Johansen, 53 år, fra Holbæk. "Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg stadig vil se godt ud, og hvis jeg kan få lidt hjælp til det, hvorfor så ikke? Det er anden gang i dag, at jeg skal have lidt fedt-injektioner i ansigtet. Man kan godt blive lidt afhængig og tænke, hvad er det næste?." Foto: Birgitte Masson

"Vi er utrolig glade for, at vi tog beslutningen om at flytte til større lokaler. Tidligere kunne vi ikke tilbyde de behandlinger, som vi kan i dag," siger Aneela Tareen. Det er hende, som sammen med sygeplejesken Dorte Murphy tager imod Lokalavisen. Abdul Hayee Tareen ser vi til gengæld ikke skyggen af. Han står koncentreret foroverbøjet over dagens patienter, som har et ønske om at blive smukkere, eller som Aneela Tareen udtrykker det, som ønsker et friskere udseende.

"Abduls speciale er ansigtsoperationer. Han elsker udfordringer, og når man opererer i ansigtet, så skal man være virkelig god til sit arbejde," fortæller Aneela Tareen. Hun tilføjer, at bryster er noget af det letteste at lave indenfor skønhedskirurgi.

"Vi har kunder fra alle samfundslag og fra det meste af landet, men vi har også mange lokale," fortæller Aneela Tareen. Dorte Murphy tilføjer, at den største kundegruppe er kvinder der har fået børn i alderen 45 plus.

"Vi lever længere, og generelt føler folk sig yngre, end de ser ud. Eksempelvis ved anti-age behandliger tager Abdul fedt fra patienterne selv, og injicerer det med en fin kanyle i ansigtet. Fedt er fantastisk, det får folk til at se friskere ud," siger Dorte Murphy og smiler.

Udover ægteparret Tareen og sygeplejeske Dorte Murphy, er et antal sygeplejesker tilknyttet klinikken, ligesom en kosmetolog laver ansigtsbehandlinger forud for Abdul Tareens operationer.

Publiceret 13 September 2018 11:58

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.