Folketingsmedlem for SF Trine Torp kommer til Slangerup Bio forud for filmen Wonderful Copenhagen. Foto: William Vest-Lillesoe

Folketingsmedlem for SF Trine Torp kommer til Slangerup Bio forud for filmen Wonderful Copenhagen. Foto: William Vest-Lillesoe

Trine Torp kommer til Slangerup Bio

SLANGERUP Søndag den 16. september kl.19 kommer folketingsmedlem for SF Trine Torp til Slangerup Bio. Forud for filmen Wonderful Copenhagen, vil Trine Torp fortælle om Folketingets løsningsmodeller for trafficking.

Filmen 'Wonderful Copenhagen’ omhandler et barsk og gribende drama om skyggesiden af København. En ung, østeuropæisk kvinde tager til Danmark for at arbejde, men tvinges ud i prostitution. Da Tanja (Trine Pallesen) åbner en café i Kødbyen på Vesterbro, bliver hun uforvarende del af hændelserne og får indblik i et miljø, hun ikke kendte til eksistensen af.

Tanja vikles ved tilfældigheder ind i den unge kvindes skæbne, men må snart erkende, at hendes forsøg på at yde hjælp kan få fatale konsekvenser. Filmen er bygget over virkelige historier om trafficking med afsæt i miljøet omkring Sønder Boulevard og Kødbyen.

’Wonderful Copenhagen’ er blevet til næsten uden budget, men har modtaget støtte fra en række humanitære fonde. Alle involverede har doneret deres arbejdskraft for at fortælle denne vigtige historie.

Publiceret 10 September 2018 11:46

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.