To mænd forsøgte at skabe forvirring på en bodega i Slangerup, da de havde bestilt to øl og efterfølgende fortrød. Arkivfoto

To mænd forsøgte at skabe forvirring på en bodega i Slangerup, da de havde bestilt to øl og efterfølgende fortrød. Arkivfoto

Forvirring over byttepenge: Mænd bestilte øl - men fortrød

SLANGERUP To mænd gik torsdag formiddag ind på en beværtning i Slangerups Kongensgade. Men noget tyder på, at de ville noget helt andet end blot at nyde en kold øl eller to.

For efter at have bestilt to øl fortrød de. Og den 1000 krone seddel som de ville betale med, blev pludselig årsag til en del forvirring.

'Da de skulle have penge tilbage, ville de alligevel ikke have øllene, og pengene skiftede hænder indtil flere gange, mens der opstod noget forvirring om, hvem der havde hvor mange penge," sådan fremgår forløbet af Nordsjællands Politis døgnrapport.

Der stod dog en skarp medarbejder fra bodegaen bag disken, som kunne holde tungen lige i munden, for det lykkedes ikke de to mænd at komme af sted med flere penge, end de var kommet med.

Mændene beskrives som A: vesteuropæisk af udseende, 27 år, 170 cm høj og spinkel af bygning med kort, sort hår og spidst ansigt. Han var iført mørkt tøj.

B: Mand, vesteuropæisk af udseende, 30 år, 175 cm høj og kraftig af bygning, iført , mørk kasket og mørk tøj – muligvis en tynd mørkeblå dunjakke,

Publiceret 10 September 2018 11:38

SENESTE TV