To mænd forsøgte at skabe forvirring på en bodega i Slangerup, da de havde bestilt to øl og efterfølgende fortrød. Arkivfoto

To mænd forsøgte at skabe forvirring på en bodega i Slangerup, da de havde bestilt to øl og efterfølgende fortrød. Arkivfoto

Forvirring over byttepenge: Mænd bestilte øl - men fortrød

SLANGERUP To mænd gik torsdag formiddag ind på en beværtning i Slangerups Kongensgade. Men noget tyder på, at de ville noget helt andet end blot at nyde en kold øl eller to.

For efter at have bestilt to øl fortrød de. Og den 1000 krone seddel som de ville betale med, blev pludselig årsag til en del forvirring.

'Da de skulle have penge tilbage, ville de alligevel ikke have øllene, og pengene skiftede hænder indtil flere gange, mens der opstod noget forvirring om, hvem der havde hvor mange penge," sådan fremgår forløbet af Nordsjællands Politis døgnrapport.

Der stod dog en skarp medarbejder fra bodegaen bag disken, som kunne holde tungen lige i munden, for det lykkedes ikke de to mænd at komme af sted med flere penge, end de var kommet med.

Mændene beskrives som A: vesteuropæisk af udseende, 27 år, 170 cm høj og spinkel af bygning med kort, sort hår og spidst ansigt. Han var iført mørkt tøj.

B: Mand, vesteuropæisk af udseende, 30 år, 175 cm høj og kraftig af bygning, iført , mørk kasket og mørk tøj – muligvis en tynd mørkeblå dunjakke,

Publiceret 10 September 2018 11:38

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.