Der opstod tumult på Hovedgaden i Skibby, da kondiløber blev ramt af bil i lav fart. Foto: Mostphotos

Der opstod tumult på Hovedgaden i Skibby, da kondiløber blev ramt af bil i lav fart. Foto: Mostphotos

Kondiløber ramt af bilist

Der opstod tumult, da kondiløber blev ramt af bilist tirsdag eftermiddag på Hovedgaden i Skibby

Af
Birgitte Masson

SKIBBY Det kunne være gået rigtig galt, da en kondiløber tirsdag klokken 16.18 blev ramt af en bil, som var på vej ud fra Aldis parkeringsplads i Skibby. I følge politiets oplysninger kom bilisten, en 59-årig mand fra Skibby-egnen, til at ramme kondiløberen, en 49-årig mand ligeledes fra Skibby-egnen, med 5 km/t.

Føreren af bilen fortæller til politiet, at han overså kondiløberen, og ville køre lidt længere frem for at parkere bilen. Noget som ifølge kondiløberen så ud, som om han i stedet ville køre væk fra uheldet.

Bilisten fortæller til politiet, at kondiløberen efter at være blevet påkørt blev så vred, at han slog sin knytnæve ned i køleren, så eftertrykkeligt at der kom en bule i bilen. I følge bilisten var kondiløberen umulig at tale med, så han valgte til sidst at køre væk fra stedet, inden situationen ville eskalere.

I følge et vidne på stedet, blev kondiløberen skubbet ud på kørebanen, da han blev ramt af bilen. Han faldt ikke. Vidnet forklarer til politiet, at føreren af bilen fremstod aggressiv, og at han kørte væk uden at oplyse navn og adresse. Men da vidnet havde optaget hele episoden med sin mobiltelefon, var det ikke svært for politiet at finde frem til mandens adresse.

"Føreren af bilen vil blive sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt og for at køre fra stedet uden at oplyse navn og adresse," siger Henrik Laugesen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.

Publiceret 15 August 2018 12:18

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.