Der opstod tumult på Hovedgaden i Skibby, da kondiløber blev ramt af bil i lav fart. Foto: Mostphotos

Der opstod tumult på Hovedgaden i Skibby, da kondiløber blev ramt af bil i lav fart. Foto: Mostphotos

Kondiløber ramt af bilist

Der opstod tumult, da kondiløber blev ramt af bilist tirsdag eftermiddag på Hovedgaden i Skibby

Af
Birgitte Masson

SKIBBY Det kunne være gået rigtig galt, da en kondiløber tirsdag klokken 16.18 blev ramt af en bil, som var på vej ud fra Aldis parkeringsplads i Skibby. I følge politiets oplysninger kom bilisten, en 59-årig mand fra Skibby-egnen, til at ramme kondiløberen, en 49-årig mand ligeledes fra Skibby-egnen, med 5 km/t.

Føreren af bilen fortæller til politiet, at han overså kondiløberen, og ville køre lidt længere frem for at parkere bilen. Noget som ifølge kondiløberen så ud, som om han i stedet ville køre væk fra uheldet.

Bilisten fortæller til politiet, at kondiløberen efter at være blevet påkørt blev så vred, at han slog sin knytnæve ned i køleren, så eftertrykkeligt at der kom en bule i bilen. I følge bilisten var kondiløberen umulig at tale med, så han valgte til sidst at køre væk fra stedet, inden situationen ville eskalere.

I følge et vidne på stedet, blev kondiløberen skubbet ud på kørebanen, da han blev ramt af bilen. Han faldt ikke. Vidnet forklarer til politiet, at føreren af bilen fremstod aggressiv, og at han kørte væk uden at oplyse navn og adresse. Men da vidnet havde optaget hele episoden med sin mobiltelefon, var det ikke svært for politiet at finde frem til mandens adresse.

"Føreren af bilen vil blive sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt og for at køre fra stedet uden at oplyse navn og adresse," siger Henrik Laugesen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.

Publiceret 15 August 2018 12:18