Så festligt kan det se ud, når Stafet For Livet bliver skudt igang. Arkivfoto

Så festligt kan det se ud, når Stafet For Livet bliver skudt igang. Arkivfoto

Et døgn med holdstafet til Stafet For Livet

Det er i weekenden, at det går løs med Stafet For Livet. Her kan alle, der vil støtte Kræftens Bekæmpelse, deltage

Så er det i weekenden den 18.-19. august klokken 10-10, at vi åbner dørene for Stafet For Livet – Frederikssund 2018.

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Stafetten symboliserer, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at leve med kræft. Stafet For Livet handler om at være sammen og glæde sig over livet. Det bliver fejret med underholdning og aktiviteter for alle aldre.

Stafetten bliver skudt i gang af Rasmus Stoklund efterfulgt af Pernille Højmark. Årets program byder derudover bl.a. på live musik, zumba, line dance, børneunderholdning med kyllingekast og klovnen Vupti. Derudover kommer TV-læge, skuespiller og fighter Charlotte Børving og holder foredrag. Aftenens højdepunkt er lysceremonien, hvor alle kan tænde et lys for en de holder af, mens mørket falder på. Det er en helt speciel og meget smuk oplevelse.

ALLE ER VELKOMNE

Alle kan tilmeldes sig med et hold, eller blot kigge forbi i løbet af stafet døgnet. Man er også velkommen til bare at gå et par runder med de andre deltagere, og mærke fællesskabet, eller komme og se noget af underholdningen.

Læs meget mere på: Stafetforlivet.dk/Frederikssund. Her kan man også tilmelde sig et hold og forudbestille mad til stafetten. Det foregår i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 3-50.

Alle donationer går til Kræftens Bekæmpelse.

Publiceret 14 August 2018 00:00

SENESTE TV