Så festligt kan det se ud, når Stafet For Livet bliver skudt igang. Arkivfoto

Så festligt kan det se ud, når Stafet For Livet bliver skudt igang. Arkivfoto

Et døgn med holdstafet til Stafet For Livet

Det er i weekenden, at det går løs med Stafet For Livet. Her kan alle, der vil støtte Kræftens Bekæmpelse, deltage

Så er det i weekenden den 18.-19. august klokken 10-10, at vi åbner dørene for Stafet For Livet – Frederikssund 2018.

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Stafetten symboliserer, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at leve med kræft. Stafet For Livet handler om at være sammen og glæde sig over livet. Det bliver fejret med underholdning og aktiviteter for alle aldre.

Stafetten bliver skudt i gang af Rasmus Stoklund efterfulgt af Pernille Højmark. Årets program byder derudover bl.a. på live musik, zumba, line dance, børneunderholdning med kyllingekast og klovnen Vupti. Derudover kommer TV-læge, skuespiller og fighter Charlotte Børving og holder foredrag. Aftenens højdepunkt er lysceremonien, hvor alle kan tænde et lys for en de holder af, mens mørket falder på. Det er en helt speciel og meget smuk oplevelse.

ALLE ER VELKOMNE

Alle kan tilmeldes sig med et hold, eller blot kigge forbi i løbet af stafet døgnet. Man er også velkommen til bare at gå et par runder med de andre deltagere, og mærke fællesskabet, eller komme og se noget af underholdningen.

Læs meget mere på: Stafetforlivet.dk/Frederikssund. Her kan man også tilmelde sig et hold og forudbestille mad til stafetten. Det foregår i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 3-50.

Alle donationer går til Kræftens Bekæmpelse.

Publiceret 14 August 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.