Jeanette Clément har netop åbent klinik som biopat og zoneterapeut i Frederikssund. Foto: Birgitte Masson

Jeanette Clément har netop åbent klinik som biopat og zoneterapeut i Frederikssund. Foto: Birgitte Masson

Ny klinik åbner i Frederikssund: Det handler om balance i kroppen

Jeanette Clément udlever sin store interesse for krop, kost og psyke, og har netop åbnet klinik i Frederikssund

Af
Birgitte Masson

FREDERIKSSUND Trods et langt cv med alt lige fra kostvejleder i Team Danmark, free-lance skribent på bladet I form, faglærer på Social- og Sundhedshjælperskolen, kostansvarlig i Astma- og Allergiforbundet og lærer på førstehjælpsinstruktør-uddannelsen, så er det ikke mere end en godt en måned siden, Jeanette Clément kunne føje endnu to titler til. For nu er hun også færdiguddannet biopat og zoneterapeut, og har netop åbnet egen klinik i Frederikssund.

"Jeg blev opmærksom på biopatien, da min læge til sidst anbefalede mig, at gå til en biopat, efter at jeg i syv år have gået til hudlæge, fordi jeg døjede med voldsom eksem," fortæller Jeanette Clément og fortsætter:

"Tre uger efter var mit eksem væk. Det er helt vildt, når jeg i syv år har gået og smurt mig med hormoncremer." Jeanette Clément fortæller, at det var som en åbenbaring for hende, fordi hun i forvejen er meget fascineret af kroppens mysterier.

Få balancen tilbage

"Det var, efter jeg havde været hos den biopat som hjalp mig ud af mit sygdomsforløb, jeg tænkte, at jeg var nødt til at vide mere om det."

I følge Jeanette Clément er mange ikke klar over, hvad en biopat laver. Men hun forklarer, at flere mennesker går rundt med symptomer og ubalancer, der sætter dagsordenen for deres velvære. Hos biopaten kan man få hjælp til at skabe balance igen gennem holistiske og naturlige metoder.

Første gang en klient kommer på klinikken, danner hun sig et grundigt overblik over, hvad klienten kan være udsat for af både fysiske og psykiske belastninger. Hvad spiser personen? Hvad har han eller hun fejlet, og hvilke symptomer er der nu? Får vedkommende medicin? Samt en masse andre spørgsmål.

"Det handler om, at få balancen tilbage, gennem naturlige midler som kan vække kroppens egne selvhelbredende kræfter. Der kan være tale om kostomlægning, tilskud af vitaminer, mineraler, olier, urter eller andet. Alt bliver nøje gennemarbejdet til et individuelt behandlingsprogram. Jeg bruger også zoneterapi og akupunktur i mange af mine behandlinger," fortæller Jeanette Clément som slet ikke kan få armene ned over, at hun nu i endnu højere grad har mulighed for at samle sin interesse indenfor områderne krop, kost og psyke.

Læs mere på www.jeanetteclement.dk

Publiceret 09 August 2018 11:36

SENESTE TV