Ny klinik åbner i Frederikssund: Det handler om balance i kroppen

Jeanette Clément udlever sin store interesse for krop, kost og psyke, og har netop åbnet klinik i Frederikssund

Af
Birgitte Masson

FREDERIKSSUND Trods et langt cv med alt lige fra kostvejleder i Team Danmark, free-lance skribent på bladet I form, faglærer på Social- og Sundhedshjælperskolen, kostansvarlig i Astma- og Allergiforbundet og lærer på førstehjælpsinstruktør-uddannelsen, så er det ikke mere end en godt en måned siden, Jeanette Clément kunne føje endnu to titler til. For nu er hun også færdiguddannet biopat og zoneterapeut, og har netop åbnet egen klinik i Frederikssund.

"Jeg blev opmærksom på biopatien, da min læge til sidst anbefalede mig, at gå til en biopat, efter at jeg i syv år have gået til hudlæge, fordi jeg døjede med voldsom eksem," fortæller Jeanette Clément og fortsætter:

"Tre uger efter var mit eksem væk. Det er helt vildt, når jeg i syv år har gået og smurt mig med hormoncremer." Jeanette Clément fortæller, at det var som en åbenbaring for hende, fordi hun i forvejen er meget fascineret af kroppens mysterier.

Få balancen tilbage

"Det var, efter jeg havde været hos den biopat som hjalp mig ud af mit sygdomsforløb, jeg tænkte, at jeg var nødt til at vide mere om det."

I følge Jeanette Clément er mange ikke klar over, hvad en biopat laver. Men hun forklarer, at flere mennesker går rundt med symptomer og ubalancer, der sætter dagsordenen for deres velvære. Hos biopaten kan man få hjælp til at skabe balance igen gennem holistiske og naturlige metoder.

Første gang en klient kommer på klinikken, danner hun sig et grundigt overblik over, hvad klienten kan være udsat for af både fysiske og psykiske belastninger. Hvad spiser personen? Hvad har han eller hun fejlet, og hvilke symptomer er der nu? Får vedkommende medicin? Samt en masse andre spørgsmål.

"Det handler om, at få balancen tilbage, gennem naturlige midler som kan vække kroppens egne selvhelbredende kræfter. Der kan være tale om kostomlægning, tilskud af vitaminer, mineraler, olier, urter eller andet. Alt bliver nøje gennemarbejdet til et individuelt behandlingsprogram. Jeg bruger også zoneterapi og akupunktur i mange af mine behandlinger," fortæller Jeanette Clément som slet ikke kan få armene ned over, at hun nu i endnu højere grad har mulighed for at samle sin interesse indenfor områderne krop, kost og psyke.

Læs mere på www.jeanetteclement.dk

Publiceret 09 August 2018 11:36

SENESTE TV

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.