Morgenyoga og brunch på Kalvøen

Nu kan du de kommende fire søndage starte dagen med yoga på Kalvøen

FREDERIKSSUND "Du skal gribe din yogamåtte og tage et tæppe under armen, og så skal du give dig selv den gave det er, at komme ud i naturen, med blid blæst i håret, sand under fødderne og udsigt til den smukkeste fjord, med syngende måger og måske en kølig dukkert efter 1,5 times morgenyoga. De kommende fire søndage fra 8.30-10 inviterer jeg og Restaurant Kalvø dig på fire søndags morgener, med yin yoga, som er en blid yoga, og den sidste søndag, den 2. september, afslutter vi yogaen, med en brunch på Restaurant Kalvø." Sådan lyder det fra Malene K. Pedersen som er uddannet psykomotorisk terapeut og yogalærer.

“Naturen er så helende at være i, og i en stresset hverdag, hvor alt skal nås og planlægges til tiden, så er det bare guld værd at trække stikket og give sig selv kombinationen af natur og yoga. Personligt synes jeg selv, at det er den bedste medicin til, at få sænket pulsen, trukket vejret, bevæget og strukket kroppen igennem og få fornyet energi til hverdagen. Yogamåtten er mit helle, og det er her jeg kan give mig selv et tiltrængt frirum, til bare at nyde at være mig og få lov at lande i min krop,” fortæller Malene K. Pedersen.

Det foregår på den grønne græsplæne ud til fjorden, nedenfor Restaurant Kalvø kl 8.30-10.

Du kan læse mere om arrangementet på facebook under ‘Kalvø Yoga & Brunch’ eller skrive til malenekpedersen@outlook.dk

Publiceret 09 August 2018 09:01

SENESTE TV

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.