Den 29-årige mandlige fører af denne bil kom alvorligt til skade ved ulykken, men er uden for livsfare. Foto: Byrd/Bjørn Nielsen

Den 29-årige mandlige fører af denne bil kom alvorligt til skade ved ulykken, men er uden for livsfare. Foto: Byrd/Bjørn Nielsen

Voldsom trafikulykke: Frederikssundsvej spærret i flere timer

En personbil kørte ud for ubetinget vigepligt, og blev derved ramt i siden af varebil i høj fart

Af
Birgitte Masson

FREDERIKSSUND En voldsom trafikulykke indtraf tirsdag morgen klokken 08.03 på Frederikssundsvej og Svestrupvej. Af endnu uvisse årsager kørte en personbil ud for ubetinget vigepligt. Det resulterede i, at den blev ramt i venstre side af en varebil som kørte i høj fart, dog som, i følge Erik Andersen fra Nordsjællands Politi, efter alt at dømme kørte indenfor den tilladte hastighed.

"Varebilen, som er på vej mod syd, kunne ikke nå at bremse, og ramte derved personbilen i venstre side, hvor føreren sad. Bilen, bliver angiveligt skubbet over i modsatte side af kørebanen, hvor en modkørende bil samtidig kommer kørende," fortæller Erik Andersen til Lokalavisen.

Under politieskorte blev den mandlige fører af personbilen kørt til Rigshospitalet, i følge politiets oplysninger var han ved bevidsthed men svært tilskadekommen.

En bilinspektør og politiets teknikere arbejdede i flere timer på ulykkestedet, og derfor var Frederikssundsvej spærret for al trafik til langt ud på formiddagen onsdag.

Publiceret 08 August 2018 11:30

SENESTE TV