17.000 gæster så årets vikingespil. Dermed er det med afstand den Frederikssund-begivenhed, der har det bedste tag i publikum. Foto: Tommy Henningsen.

17.000 gæster så årets vikingespil. Dermed er det med afstand den Frederikssund-begivenhed, der har det bedste tag i publikum. Foto: Tommy Henningsen.

Læsernes dom: Vikingespil den bedste sommeraktivitet

Frederikssund Vikingespil er den bedste aktivitet, når Frederikssunds borgere skal underholdes

Af
Henrik Gregersen

At indbyggerne Frederikssund Kommunes sætter stor pris på sværdkampe, kvindelist og en god historie er næppe nogen overraskelse.

Derfor vil det nok være en overdrivelse at påstå, at det mandag kom som et chok for Frederikssund Vikingespils formand Camilla Dupont, at Lokalavisens læsere i en afstemning på Facebook har kåret spillene som kommunens bedste sommeraktivitet.

Ikke desto mindre vækker læsernes dom glæde:

"Det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Det er jo nok et udtryk for, at vi rent størrelsesmæssigt er en stor begivenhed. Med 17.000 gæster er der flere, der kender os, end eksempelvis festivalen, som publikum jo også er glade for. Men det er nok også et udtryk for, at vikingespillet i dag er meget mere end en teaterforestilling. Familiedagen og markedet er med til at sikre, at der er noget for hele familien, og det tror jeg betyder noget," siger Camilla Dupont.

I den kommende uge kan læserne stemme på, hvilken dagligvarebutik, der skal kåres som læsernes favorit. Det sker som sædvanligt i vores Facebookgruppe.

Publiceret 06 August 2018 11:23

SENESTE TV