Gratis sommer yoga med Jette

FREDERIKSSUND Nu har du mulighed for at prøve Hatha-yogaens gavnlige virkning på krop, sind og sjæl. Det sker søndag den 12. august kl. 19 på Kalvøen på græsarealet til højre for Frederikssund Roklub.

Bag initiativet står Jette Christensen, som bl.a. er tidligere byrådsmedlem i Frederikssund Kommune:

"Jeg lavede det første gratis event en mandag sidst i juli. Der var så stor tilslutning, og så mange positive tilbagemeldinger, og rigtig mange opfordringer til at lave flere, at jeg bare måtte lave et igen," fortæller Jette Christensen.

Sidst dukkede der 68 deltagere op, hvoraf fire af dem var mænd. Der var 130 interesserede på Jette Christensens facebook opslag, så denne gang håber hun, at der kommer 100 deltagere, hvor hun, udover sved på panden og en gennemarbejdet krop, lover både kildevand og et glas vin efter yogatimen.

"Jeg vil rigtig gerne være med til at udbrede yogaens gavnlige virkning på krop, sjæl og sind, og være med til at skabe liv i byen og aktiviteter for borgerne," fortæller Jette Christensen, som til hverdag bl.a. underviser i Slangerup.

Jette Christensen anbefaler, at man medbringer en måtte eller et håndklæde. Yoga på Kalvøen varer ca. 80 minutter.

Publiceret 06 August 2018 12:01

SENESTE TV

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.