Benny Pedersen har netop solgt Skuldelev Kro til Shamoon Butt, som fortsætter moteldriften af stedet. Foto: Birgitte Masson

Benny Pedersen har netop solgt Skuldelev Kro til Shamoon Butt, som fortsætter moteldriften af stedet. Foto: Birgitte Masson

Skuldelev Kro solgt

Mens moteldriften fortsætter som hidtil, har den nye ejer af Skuldelev Kro flere ideer med den gamle krobygning

Af
Birgitte Masson

SKULDELEV Efter to år i salgskartoteket hos den lokale ejendomsmægler HUSMadsen fra Skibby, kunne der midt i juli sættes et label med 'Solgt' henover Til salg-skiltet foran Skuldelev Kro.

Den nye ejer Shamoon Butt har overtaget kroen efter Benny Pedersen, som købte den tilbage i 2015. Dengang blev stedets 24 værelser totalrenoveret, ligesom der også blev lagt nyt tag på hele bygningen.

Benny Pedersen regnede dengang med, at der ville være et stort behov for overnatningsmuligheder i forbindelse med byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro. Og det kom til at holde stik.

"95 procent af værelserne er udlejet til broarbejdere fra forskellige lande," fortæller Shamoon Butt.

"Og når det er slut, kommer der sikkert nogle nye anlægsprojekter. Jeg tror, der hele tiden vil være et behov for overnatningsmuligheder i området, så jeg har jeg tænkt mig at fortsætte med at drive stedet på samme måde som hidtil," siger Butt, der ikke kendte spor til lokalområdet, før han skrev under på købsaftalen. Til gengæld kender han til drift af selskabslokaler.

"Jeg driver selskabslokaler inde i byen og kommer selv fra Vallensbæk. Herude vil jeg se tiden an og give mig tid til at lære området at kende. Moteldriften fortsætter som hidtil, mens jeg har forskellige ideer til, hvad kroen kan bruges til, " siger Shamoon Butt, der løfter sløret for hvad det kunne være:

"Det kunne for eksempel være at udnytte den til selskabslokaler, eller den kunne lejes ud til bolig. Men altså, lige nu tager jeg det stille og roligt."

.

Publiceret 03 August 2018 15:50

SENESTE TV