Skuldelev Kro solgt

Mens moteldriften fortsætter som hidtil, har den nye ejer af Skuldelev Kro flere ideer med den gamle krobygning

Af
Birgitte Masson

SKULDELEV Efter to år i salgskartoteket hos den lokale ejendomsmægler HUSMadsen fra Skibby, kunne der midt i juli sættes et label med 'Solgt' henover Til salg-skiltet foran Skuldelev Kro.

Den nye ejer Shamoon Butt har overtaget kroen efter Benny Pedersen, som købte den tilbage i 2015. Dengang blev stedets 24 værelser totalrenoveret, ligesom der også blev lagt nyt tag på hele bygningen.

Benny Pedersen regnede dengang med, at der ville være et stort behov for overnatningsmuligheder i forbindelse med byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro. Og det kom til at holde stik.

"95 procent af værelserne er udlejet til broarbejdere fra forskellige lande," fortæller Shamoon Butt.

"Og når det er slut, kommer der sikkert nogle nye anlægsprojekter. Jeg tror, der hele tiden vil være et behov for overnatningsmuligheder i området, så jeg har jeg tænkt mig at fortsætte med at drive stedet på samme måde som hidtil," siger Butt, der ikke kendte spor til lokalområdet, før han skrev under på købsaftalen. Til gengæld kender han til drift af selskabslokaler.

"Jeg driver selskabslokaler inde i byen og kommer selv fra Vallensbæk. Herude vil jeg se tiden an og give mig tid til at lære området at kende. Moteldriften fortsætter som hidtil, mens jeg har forskellige ideer til, hvad kroen kan bruges til, " siger Shamoon Butt, der løfter sløret for hvad det kunne være:

"Det kunne for eksempel være at udnytte den til selskabslokaler, eller den kunne lejes ud til bolig. Men altså, lige nu tager jeg det stille og roligt."

.

Publiceret 03 August 2018 15:50

SENESTE TV

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.