Acacia Blomsters nyværende ejer Niels Erik Sørensen og den kommende Carina Rosenaa var begge glade for den tillad, som borgerne viser dem. Foto: JM.

Acacia Blomsters nyværende ejer Niels Erik Sørensen og den kommende Carina Rosenaa var begge glade for den tillad, som borgerne viser dem. Foto: JM.

Læsernes favorit: Blomsterhandler hev kneben sejr hjem

Det næste år kan Acacia Blomster i Frederikssund kalde sig for kommunens bedste detail-butik

Af
Jakob Markert

FREDERIKSSUND Blomster og vin går ofte godt sammen.

Om det er derfor, at det skulle blive så tæt, er ikke til at sige, men vi kan i hvert fald konstatere, at der skulle målfoto til, før vi kunne kåre Acacia Blomster som kommunens bedste detailbutik foran Falkensten Vin, som dog var under en håndfuld stemmer fra selv at løbe af med sejren.

Kåringen sker på baggrund af en afstemning blandt medlemmerne af Lokalavisens Facebook-gruppe, hvor de i den forgangene uge har skulle vurdere hvilken butik i kommunen, de bedst kan lide at handle i. De andre nominerede i kategorien, og som også var udvalgt på baggrund af læsernes forslag, var Torben Hansen Sport, Fru Hyacinth, Eternellen og Den glade ost.

Står overfor udskiftning

Ingen af dem kunne dog slå Acacia Blomster, og det vakte begejstring i forretningen.

"Det er flot. Vi må have gjort noget godt, når folk vælger at stemme på os. Forhåbentlig synes kunderne, at det er hyggeligt at handle her, og at de får en god betjening," siger Acacia Blomsters ejer, Niels Erik Sørensen.

Selvom altså lader til at køre for blomsterhandleren, så står Acacia Blomster lige nu overfor en større forandring. D. 1. september stopper Niels Erik Sørensen nemlig som ejer og overlader butikken til Carina Rosenaa. "Jeg regner med at fortsætte butikken i samme ånd, og det vil også være de samme velkendte ansigter, som man møder hos os," lyder det fra Carina Rosenaa.

Stem på bedste oplevelse

I den kommende uge får I læsere så mulighed for at stemme om, hvor man finder kommunens bedste oplevelse for voksne. Ud fra jeres mange forslag har vi fundet en håndfuld nominerede, som der kan stemmes på.

Afstemningen foregår i Lokalavisens Facebookgruppe, og alle kan deltage i afstemningen - det kræver kun, at du er medlem af gruppen.

Publiceret 23 July 2018 12:19

SENESTE TV